“ИНТЕРНЕЙШЕНЪЛ БУРГАС” ООД е представител на INTERNATIONAL PROTECTIVE COATINGS , Великобритания – световен доставчик на антикорозионни покрития и част от концерна AKZO NOBEL – пазарно ориентирана, технологично развита компания, специализирана в производството на покрития и химикали.

Историята на International е вече 122 годишна, а днес компанията оперира в 54 държави, произвежда покрития за търговски, военни и круизни плавателни съдове и такива, защитаващи от корозия наземни и водни стоманени структури. Благодарение на отлично развитата си структура в световен мащаб, International в състояние да задоволи изискванията на партньорите си по отношение на разнообразието и доставките на предлаганите продукти в най-кратки срокове. Клиентите на Интернейшенъл Бургас ООД имаха възможност сами да се убедят в качеството и надежността на нашите продукти.

International Protective Coatings, представена на българския пазар от “ИНТЕРНЕЙШЕНЪЛ БУРГАС” ООД, предлага изключително богата гама от висококачествени покрития за защита на разнообразни метални конструкции подходяща за специфичните нужди на нефтената, газовата, целулозно - хартиената, енергийната промишленост и сродните на тях индустрии.

Освен гамата International Protective Coatings – бои защитаващи от корозия и огън, International Paint работи в още три направления:
Akzo Nobel Aerospace Coatings - водещ световен производител на бои и покрития, обслужващи търговската, авиационната и военната сфера. Ежегодно в САЩ и Европа се отделят огромни средства за проучване и разработване на нови технологии, с които да могат са се посрещнат настоящите и бъдещи нужди на индустрията.
International Marine Coatings - лидер в производството на антифаулинг покрития, покрития, устойчиви на абразия, покрития за резервоари за баласт и системи, контролиращи замърсяването за съдове, които се изграждат, ремонтират или текущо се поддържат.
International Yacht - лидер в производството на яхтени бои с популярните вече търговски марки International, Interlux и Epiglass. Предлага противообрастващи бои (антифаулинг), покрития, епоксидни смоли и разнообразни продукти, подходящи за ремонт или изграждане на нови лодки – от най-малките до най-големите луксозни яхти.

Повече информация за продуктите на International можете да откриете на:
Промишлени покрития - http://www.international-pc.com
Яхтени бои - www.yachtpaint.com
Покрития за морската индустрия - www.international-marine.com
Аерокосмически покрития - http://www.anac.com